Jaluzele verticale mov la reducere

Cauti Jaluzele verticale mov? Vezi mai jos recomandarile noastre de Jaluzele verticale mov. Plaseaza comanda in siguranta.

Produse din categoria Jaluzele verticale mov

vezi pret
Jaluzele verticale din material textil, 120 x 250 cm, alb
Jaluzele verticale din material textil, 120 x 250 cm, alb
vezi pret
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
vezi pret
Jaluzele verticale din material textil, 150 x 250 cm, gri
Jaluzele verticale din material textil, 150 x 250 cm, gri
vezi pret

Jaluzele verticale standard
Jaluzelele verticale Standard sunt racoroase si dau un aer proaspat incaperii. Acestea vor decora foarte elegant ferestrele. Fie ca aveti un decor modern sau traditional, va puteti decora ferestrele cu aceste jaluzele fara a sta pe ganduri. Aveti o multime de optiuni in termeni de culoare si textura atunci cand alegeti jaluzelele verticale standard pentru caminul dumneavoastra.

Materialele din care sunt confectionate vin intr-o gama variata de textile – poliester simplu, cu insertie de fir de matase sau fibra de stricla si intr-o gama extinsa de culori – uni, cu modele sau dungi iar dumneavoastra va puteti alege combinatia dorita. Sina de sustinere este confectionata din aluminiu extrudat.

Jaluzelele verticale sunt realizate dintr-un sistem de lamele care aluneca pe o sina montata pe tavanul camerei. Datorita mecanismului care le formeaza, lamelele pot fi rotite in jurul propriilor axe pentru a controla cantitatea de lumina care intra in interior. Pentru a deschide jaluzelele verticale, lamelele trebuie pozitionate perpendicular cu fereastra, iar pentru a le inchide, lamelele trebuie rotite in pozitia paralel cu fereastra.
Jaluzele verticale mov la preturi mici de la magazine de incredere. Verifica diversele oferte la Jaluzele verticale mov pentru a gasi fix ceea ce iti doresti. Suntem siguri ca oferta noastra de Jaluzele verticale mov este suficient de cuprinzatoare pentru a satisface orice nevoi.