Inainte de a incepe achizitionarea mobilei de bucatarie, proprietarul trebuie sa se gandeasca la nevoile sale in ceea ce priveste spatiul de depozitare.

Abia dupa o analiza aprofundata a ceea ce isi doreste si ceea ce ii lipseste, se va putea decide asupra elementelor care ii vor integra bucataria.

Mobila de bucatarie are dimensiuni destul de standard, desi ofera si o mare varietate de module pentru a realiza tot felul de compozitii.

Se poate regla inaltimea unitatilor de baza cu plintele reglabile, si grosimea blatului, pentru a lucra confortabil.

Daca vrei ceva mai complex, poti opta pentru mobila de bucatarie la comanda, care vine cu dimensiunea potrivita pentru spatiul tau.

Alege mobila modulara cu dimensiunile potrivite

Modulele dulapului de baza au o adancime de aproximativ 60 cm, desi pot fi extinse pentru a castiga mai multa suprafata de blat.

Cele superioare au aproximativ 35 cm, ceea ce le reduce considerabil capacitatea fata de cele anterioare. Modulele fara manere creeaza suprafete continue si ofera o senzatie de mult spatiu.

In ceea ce priveste latimea, exista numeroase propuneri, de la 15 sau 20 cm, pana la XXL de 120 cm.

Acestea din urma, desi au o capacitate interioara mare, sunt recomandate doar in bucatariile foarte mari sau deschise, in timp ce cele mai comune sunt 45, 60 si 90 cm. Fronturile din lemn masiv sunt perfecte pentru bucatariile rustice. Fatetele transparente creeaza un efect modern.

Nu uita sa cumperi si scaune de bucatarie potrivite, dar si canapele de bucatarie care sa se integreze bine in spatiu. Doar asa vei reusi sa obtii decorul dorit.

Bucataria este o camera importanta din casa

Bucataria a devenit o parte fundamentala a oricarei locuinte. Desi in trecut aceasta era o camera separata, unde se gatea si atat, bucatariile de astazi au mult mai multe avantaje. Ele pot fi considerate centrul activitatii familiei, deoarece se pot efectua o multime de activitati, precum: gatitul, privitul la televizor, comunicarea etc.

Bucatariile open space cu sufrageria sunt si ele foarte apreciate. Pentru acest spatiu, trebuie sa gandesti cu atentie fiecare detaliu, de la covoare de bucatarie si pana la textile de bucatarie.

Nu uita nici de modul in care lumina se distribuie in mod natural in acest spatiu. Poti achizitiona jaluzele de bucatarie daca vrei sa obtii o lumina buna aici.

Bucatariile sunt acum mai importante si, in plus, aceasta sunt de obicei prima incapere pe care un oaspete o evde atunci cand intra in casa. Bucatariile se gasesc adesea intr-un spatiu deschis la intrarea in casa. Din acest motiv, alegerea mobilierului ideal va reflecta rezultatul perfect al amenajarii.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

9 thoughts on “Mare atenție atunci când alegi spațiile de depozitare

  1. Felicitari echipei pentru munca depusa! Subiectul a fost tratat cu seriozitate si profesionalism, iar informatiile prezentate au fost extrem de utile.

  2. Ma bucur ca am dat peste acest articol. Cunostintele acumulate citindu-l mi-au deschis orizonturile si m-au facut sa inteleg mai bine contextul discutat.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Am descoperit multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul depus de autor in realizarea acestuia.

  4. De asemenea, am apreciat faptul ca articolul abordeaza diverse aspecte legate de subiect, oferind o imagine completa asupra acestuia. Este evident ca autorul s-a documentat bine inainte de a scrie acest articol si isi exprima opinia intr-un mod clar si concis.

  5. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele si a adus exemple concrete pentru a sustine punctele sale de vedere.

  6. Interesanta analiza prezentata in acest articol, care aduce in discutie aspecte importante legate de subiect. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de argumentele solide prezentate.

  7. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului tratat. Mi-au placut detaliile prezentate si modul in care autorul a abordat problema.

  8. Imi place modul in care autorul a prezentat argumentele sale, fiind clar si concis in expunerea ideilor. Apreciez efortul depus pentru a aduce aceste informatii la cunostinta cititorilor.

  9. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Ma bucur sa descopar astfel de informatii utile si bine documentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *