Bicicleta dama este o bicicleta adaptata morfologiei feminine. Geometria cadrului si alegerea pieselor principale…exista in ziua de azi o multime de modele de biciclete dama.

Datorita conceperii lor sunt ideale pentru doamne si domnisoare dar si datorita stilului si culorilor. Fabricantii propun game complete de biciclete care, de la cadru pana la accesorii sunt adaptate stilului feminin si corespund gusturilor femeilor din orice generatie.

Fie ca vei opta pentru bicicleta dama decathlon sau bicicleta dama olx, iata tot ce trebuie sa stii despre bicicleta dama.

Bicicleta dama – un scaun specific

In privinta bicicletei pentru dama exista o piesa care, dincolo de cadru, trebuie sa corespunda morfolgiei feminine si care trebuie sa fie aleasa cu grija, scaunul. Fabricantii propun produse adaptate formei bazinului feminin.

Gata cu modelele unice pentru femei si pentru barbati, exista in ziua de azi, o gama larga de scaune de bicicleta dama care corespund fiecarei practici in parte, de la drumetie la competitie.

De ce sa alegi o bicicleta dama?

Exista persoane care considera ca bicicleta dama nu are nimic specific si aleg o bicicleta pegas sau o bicicleta olx si persoane care sunt constiente de faptul ca aceasta dispune de caracteristici aparte.

In primul si in primul rand, bicicleta dama trebuie sa se adapteze, in mod obligatoriu, morfologiei feminine.

Lungimea picioarelor precum si lungimea bazinului constituie principalele diferente fata de morfologia masculina.

Corpolenta este un alt factor important. Fie ca esti mai supla sau mai puternica, este important ca bicicleta sa fie in acord cu exigentele corpului tau. Exista numeroase motive pentru care ar trebui sa alegi o bicicleta adecvata.

Si cum mersul pe bicicleta este o activitate sportiva nu uita nici de imbracamintea sport adecvata acestui sport. Poti alege un model de complet de fitness de la Fizion.ro care te va face sa te simti sexy.